موسسه سنین CNIN Institute

بودجه تحقیقات سرطان:

 

بودجه تحقیقات اصطلاحی است که عموماً هر بودجه برای تحقیقات علمی را پوشش می‌دهد، و در زمینه‌هایی از علم و فناوری و علوم اجتماعی به کار می رود. این اصطلاح اغلب از طریق یک فرایند رقابتی به دست آمده، که در آن پروژه‌های تحقیقاتی بالقوه ارزیابی و کمک‌های مالی برای آنها دریافت می‌شود. این فرایندها، توسط دولت، بنگاهها و بنیادهای اجرا، تخصیص می‌یابد.

بیشترین بودجه تحقیقاتی از دو منبع تامین می شود: شرکت‌ها (از طریق بخش تحقیق و توسعه) و دولت (از طریق دانشگاه‌ها و موسسات تخصصی دولت). مقدار کمی از تحقیقات علمی هم بودجه خود را از بنیادهای خیریه تامین می‌کنند. که از آن جمله تحقیقات مرتبط با توسعه درمان بیماری‌هایی مانند سرطان، مالاریا و ایدز است. به گفته سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، حدود دو سوم از پروژه های تحقیق و توسعه در زمینه‌های علمی و فنی است که از طرف صنایع توسط دانشگاه‌ها و دولت به اجرا درآمده است. بودجه دولت برای تحقیقات پزشکی در ایالات متحده حدود ۳۶٪ بودجه دولت در صنایع خاص بالاتر است و اغلب این تحقیقات در زمینه علوم اجتماعی و انسانی است.

 

  • شرکت ترانس ژن:

ابتکارها و نوآوری می تواند در دنیای داروسازی و درمانی انقلابی به وجود آورد. اما برای شرکتهای کوچک انجام این گونه تحقیقات و آزمایشات پرهزینه و زمان بر است  به همین دلیل این نوع شرکت ها نیاز به پشتیبانی های بیشتری دارند.  یکی از این نوآوری ها و تحقیقات بالینی در صدد ساخت  واکسن  و ویروس  برای نابود کردن سلول های سرطانی است.
روش درمانی ایمونولوژی یکی از آن تحقیقات است که به صورت غیر مستقیم سلول سرطانی را نابود میکند یا باعث تحریک سیستم بدنی میشود که خودش به سلول سرطانی حمله کند و با تغییر «دی ان ا» برخی ویروسهای خاص می توان کاری کرد که این ویروسها سلولهای سرطانی را شناسایی و با زادوولد درون سلول، آن را نابود کنند.
شرکت «ترانس ژن»  یکی از شرکت های اروپایی است که در این راستا قدم نهاده .این شرکت برای انجام این  تحقیقات به پول نقد صاحبان سهام شرکت و پشتیبانی دولت فرانسه و وام منحصربفردی از طریق برنامه «صندوق نوآوری» و بانک سرمایه گذاری اروپا متکی بوده است.
این شرکت ها در مرحله اول منابع مالی شان را توسط سرمایه گذاران و صندوقهای نوآوری تامین میکنند. در مراحل بعدی، این شرکتها
می توانند یا به سراغ بازارهای مالی بروند یا با آزمایشگاههای دارویی قرارداد امضا کنند.

 


گردآورنده: رضا رودکی، کارشناس ارشد حسابداری


 

امور مالی مراکز سرطان