Psychology روانشناسی

شخصیت و سرطان


 


دکتر برودی: در طول این 28 سال که با بیماران سرطانی سروکار داشتم، مشاهده کردم که صفات شخصیتی مشخصی درفرد مستعد به سرطان وجود دارد.این صفات:1- حس وظیفه شناسی ،مراقبت،حرف شنوی،مسئولیت پذیری،سخت کوشی و معمولاً هوش بالاتر از میانگین. 2- تمایل بالا برای اینکه وظایف دیگران را برعهده بگیرند و تعهدات بالایی را میگیرند و اغلب درباره ی دیگران نگران هستند.3- نیاز شدید برای شاد کردن دیگران دارند. افراد خوشحالی هستن برای تایید دیگران.4- اغلب از نظر نزدیکی به یکی از والدین یا هردو کمبود دارند، یا گاهی در دوران بعدی زندگی عدم نزدیکی با همسر یا افرادی که طبیعتاً باید بهش نزدیک باشن دارد.5- افراد مستعد سرطان معمولاً هیجان هایشان(خشم، ناراحتی و دشمنی ها) را درونی می کنند یا به سختی بیرون میریزند.6- با استرس به شکل مخالف واکنش نشان می دهند، و اغلب برای مقابله به طور مناسب با استرس ناتوان هستند. و معمولاًرویداد آسیب زایی را در طول 2 سال گذشته قبل از اولین تشخیص سرطان تجربه کردند.7- برای حل مشکلات هیجانی شدید ناتوان است/گاهی مثل بچه ها رفتار می کنند،اغلب در حال زندگی نمیکنند. این نوع از شخصیت تمایل دیرینی دارد که بیان کند هیجانات سمی را به ویژه خشم را. معمولاً از بچگی شروع می شود. این خصیصه ریشه ای است.

افرادی در خطر ابتلا به سرطان هستند تمایل بیشتری به تنهایی دارند، به طوری که نتایج داشتن محرومیت محبت و بعهده گرفتن زودهنگام زندگی را نشان می دهد. آنها نیاز شدید به تایید و پذیرش دیگران دارند و البته نیازهایشان را بسیار سرکوب می کنند. آنها مراقبت کنندگان چهانی هستند، شفقت و مراقبت زیادی را نسبت به دیگران نشان می دهند. در پذیرش کمک از جانب دیگران مخالفت می کنند. چرا که می ترسند کمک گرفتن آنها نقش مراقبتی آنها را به خطر بیندازد.

در سراسر کودکی آموختند که : نباید خودخواه و مغرور بود. و این موضوع مهمی در زندگیشان است. البته خیلی از اینها در جامعه ستودنی و معمول است که باید به طریقی در بیماران مبتلا به سرطان اصلاح شود. نیازهای متفاوتی بین شخصیت افرادی که  مراقبت کننده و مراقبت دهنده هستند وجود دارد. وجود مراقبت کننده موردی ندارد، بلکه مشکل زمانی شروع میشه که مراقبت کنند همه چی رو به زبان می آورد.

افرادی که مستعد سرطان هستند "در سکوت تحمل می کنند"، سختی و مشکلات را بدون شکایت تحمل می کنند. بارها و مشکلات آنها و نیز وزن بارها و مشکلاتی از طرف دیگران سنگینی می کند روی دوش این افراد در سراسر زندگی که از نظر هیجانی سرکوب شده اند. فرد برون گرای آسوده خیال، به نظر می رسد کمتر نسبت به سرطان آسیب پذیرباشد در مقایسه با فرد درون گرایی که بالا شرح دادیم. اینکه یک نفر چگونه به استرس واکنش نشان دهد می تواند عامل بزرگی باشد در عواملی که در علت سرطان نقش دارند. معمولاً حدود دوسال قبل از بیماری قابل کشف، خیلی از بیماران سرطانی رویدادهای استرسی شدیدی را تجربه می کنند. این رویدادهای استرس زا فراتر از کنترل بیماراست،مانند: از دست دادن عزیزی، از دست دادن شغل و کار، خانه یا سایر استرس های اصلی است. شخصیت های سرطانی توان مقابله با رویدادهای شدید را ندارند، چون از مکانیسم های مقابله برای کنترل محیط استفاده می کند. وقتی کنترلی هم وجود نداشته باشه(کنترل از بین برود) بیمار راه دیگه ای برای مقابله ندارد. استرس شدید می تواند علت مهار سیستم ایمنی باشد که در افرادی که مستعد سرطان هستند شدید تر از سایرین است. دلواپسی های فردی، سطوح بالایی ازاسترس و شخصیت زمینه ای به نظر می رسد در هم ادغام شدند و باعث ضعف سیستم ایمنی بدن شدند که به سرطان اجازه پیشرفت می دهد.

 

منبع: http://www.alternative-cancer-care.com

 روانشناسی سرطان

 

روانشناسی سرطان

      سایر خدمات:

      

      

      روانشناسی سرطان:

       ارتباط با ما:

        درباره ما

      عضویت در سایت

      عضویت در موسسه

      سفارش کتاب