غذاى اشعه دیده و ریسک سرطان (مورد تردید)
Radiated Food & Cancer Risk (Indefinite)
مقدمه:
اشعه ها كاربري زيادى در سترون نمودن غذاها و از بين بردن باكتري و ميكروب هاى موجود در غذا ها، دارند. پرتودهی مواد غذایی یکی از راههای محدود کردن خطر آلودگی میکروبی و مسمومیت غذایی است. در ایالاتمتحده، بعضی از مواد غذایی مانند ادویه جات، بهطورمعمول تابش داده میشوند. گوشت قرمز و سایر مواد غذایی پرتو داده شده نیز به طور گستردهای در دسترس هستند. ازآنجا که تشعشع یکی از علل سرطان شناختهشده است، نگرانیهایی مبنی بر خطر پرتودهی غذا در ابتلا به سرطان وجود دارد. بههرحال، اشعه در غذاهای پرتودیده نمی ماند. هيچ مدرکی دال بر اینكه اشعه دادن به غذا موجب ضرر به سلامتى افراد بشود، ارايه نگرديده و دليلى بر سرطانزا بودن آنها در دست نيست.
منبع: 2017 American Cancer Society
مترجم: نادر قطمیری، کارشناس زبان انگلیسی
بازبینی: سید سعید کسایی، فوق تخصص مدیکال آنکولوژی و هماتولوژی